Aardstralen vinden met de pendelkaarten. - Gezond wonen en slapen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Weetjes over aardstraling.
Pendelen en pendelkaarten.
Het pendelen en wichelen wordt vaak gezien als boven natuurlijk en aangedreven door spirituele energieën in en om onze omgeving.
Het kan dan ook voorkomen door bovenstaande gedachten  dat je de pendel en de wichel bij niet iedereen kan en mag gebruiken.
Hoe werkt het dan wel.
Alles in je omgeving is energie (energie ontstaat uit resonantie.)
er zijn resonanties die bij jou passen waar je, je prettig bij voelt, er zijn ook resonanties waarbij je niet prettig voelt dan ga je door je onbewuste gevoel deze omgeving snel verlaten.


Dit onbewuste gevoel geeft vaak een spierspanningverandering en juist deze
spierspanningverandering breng de wichel of pendel in beweging.
Zo eenvoudig is het, je moet het zelf doen zonder hulp van uit de spirituele wereld. Na wat oefenen kan iedereen hier mee uit de voeten.

Boviswaarde in verhouding met prikkeleenheden (aardstraling)
Bij het toenemen van de prikkeleenheden neemt de boviswaarde af.
In de volgende afbeelding is het goed te zien. Bij factor 9 snijpunt is de boviswaarde zeer laag.

Door te klikken op de tabel open je de tabel in PDF bestand.Waar komt de Bovis-meter vandaan?
In het kort: de Franse onderzoeker André Bovis hield zich in de decennia voor de 2e Wereldoorlog, bezig met de kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen. Deze controles waren zeer arbeidsintensief en Bovis zocht daarom naar een methode waarmee hij sneller de vitaliteit en versheid van producten kon bepalen. Hij ging ervan uit dat alle materie straling uitzendt. (Waar hebben we dat eerder gelezen?!). De frequentie of golflengte van deze straling meende hij met 'angström-eenheden' te kunnen meten. Angström is een maat voor de golflengte van het licht. Hij maakte een meetlat die ingedeeld was in angström en door met een pendel over de schaalverdeling te bewegen, kon hij de angströwaarden van het product aflezen. Hij noemde het instrument de bio-meter.

Na de oorlog werkte een leerling van Bovis, de natuurkundige Simonéton, de methode verder uit. Simonéton gebruikte de Biometer op dezelfde manier als Bovis, maar het was voor hem duidelijk dat de golflengten die geregistreerd werden geen angström eenheden waren, maar iets anders. Simonéton noemde ze dus Bovis-waarden, naar de uitvinder.
Gezonde mensen hebben volgens Simonéton waarden tussen de 6500 en 8000 Bovis. Volgens hem moet de mens daarom voedsel van meer dan 6500 Bovis eten om gezond te blijven. Sommige voedingsmiddelen halen dat niet, deze beroven de mens van zijn levenskracht, in plaats van iets toe te voegen. Nét geoogste groenten hebben waarden tussen de 8000 en de 10.000 Bovis.

Tegen de tijd dat ze in de winkel liggen is daar al een derde vanaf. Lang gekookte groenten komen zelden boven de 200 Bovis. Hij constateerde dat de Boviswaarden van vruchten geleidelijk hoger worden, naarmate ze langer aan de boom zitten. Rijpe vruchten geven de hoogste waarden, rotte vruchten de laagste. Gezonde struiken hebben een Boviswaarde tussen de 6500 en 8000. Gezonde bomen tussen de 7000 en 10.000. De Bovis van gezonde bomen is dus hoger dan die van mensen. Vandaar dat we opgekikkerd terug komen na een wandeling in een gezond bos. In een ziek bos met 4000 Bovis zul je snel moe worden.
Het blijkt dat minerale voorwerpen, zoals kristallen, de hoogste Bovis hebben. Ook heilige plaatsen, kruisingen van leylijnen e.d. hebben een heel hoge Bovis. Op zulke plaatsen zul je dus een aardige stoot energie krijgen.


Pendelkaarten.
Door op de pendelkaart te klikken opent de kaart in een pdf weergave van hier uit is deze eenvoudig op te slaan of te printen. Vrij voor gebruik.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu